Cat costa o mutare / transport de mobilier


Cum calculam pretul unei mutariPretul final al unui serviciu complet de mutare se calculeaza in functie de o serie de factori de durata si mobilizare resurse: Ca urmare, este importanta evaluarea premergatoare mutarii a acestor factori, pentru a aprecia impreuna cu clientul costurile efective ale mutarii / transportului. Clientii care apeleaza la firma noastra beneficiaza GRATUIT de consultanta in vederea stabilirii pretului conform factorilor de mai sus, fara obligatia de a apela la compania noastra pentru a realiza mutarea propriu-zisa.

Preturi pentru transport mobila in Bucuresti:Pentru a calcul pretul final al unui transport trebuie estimat numarul de ore si numarul de muncitori.

Transport mobila - 100 lei / ora  70-80 lei / ora

In majoritatea cazurior, durata unui transport in Bucuresti este estimata intre 3 si 6 ore.

Preturi pentru mutarea integrala a unei locuinte:Un pret estimativ pentru o mutare completa se poate incadra in urmatoarele linii generale:

Mutari garsoniere - intre 450 lei si 550 lei.
Mutari apartamente 2 camere - intre 850 si 1000 lei.
Mutari apartamente 3 camere - intre 1250 si 1500 lei.
Mutari apartamente 4 camere - peste 1500 lei.

Nota: Preturile sunt calculate pentru serviciul complet de mutare, care include consultanta, transport mobila si bunuri personale de la adresa de unde se face mutarea la noua adresa, si garantia implicita si explicita pentru serviciile oferite. Cotatiile sunt realizate luand in considerare folosirea unei singure autoutilitare si a 2 muncitori.

Mutari firme / birouri

In functie de toti factorii de durata si mobilizare efective si tinand cont de solicitarile beneficiarului, putem estima costuri de minim 1,5 pana la 2 ori pretul oferit penrtu mutarea de persoane fizice pentru spatii / bunuri similare, dar nu mai putin de 1000 lei.

Nota: Desi programul nostru este de luni pana duminica, trebuie tinut cont ca in weekend practicam un tarif cu 15-20% mai mare.

Vrei sa afli online costul unei mutari?Foloseste formularul din dreapta paginii pentru a cere o oferta personalizata pentru mutare sau transport mobila si iti comunicam costurile mutarii!
   Suna pentru o cotatie:


Cere o oferta online:Completeaza formularul de mai jos
si iti comunicam costurile mutarii:

Tipul mutarii

Data mutarii


De unde se face mutarea:

Localitate:

Tip spatiu origine:

Unde se face mutarea:

Localitate:

Tip spatiu destinatie:

Volum / greutate mutare:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
de transport mobila si mutari
100% asigurate de furnizor

S.C. MG Movers S.R.L.
Home  |  Despre noi  |  Servicii transport marfa si mutari  |  Preturi transport  |  Recomandari  |  Top firme servicii Bucuresti  |  Contact

copyright © S.C. MG Movers S.R.L. |  Mutari Bucuresti.ro developed by HTD