Mutari si transport mobila / marfa in Bucuresti


Despre noiFirma de mutari cu traditie in Bucuresti, principala activitate fiind transportul rutier de marfuri in partida mica. In cei peste 10 ani de activitate am lucrat in transporturi diverse - confectii, marfuri generale, cu specializarea in mutari de mobilier si efecte personale.

Ne adresam persoanelor fizice care doresc sa-si mute efectele persoanle dar si firmelor de tip IMM, cu precadere birourilor si societatilor mici. Acest target ne permite o destul de mare flexibilitate si posibilitatea de a satisface prompt si eficient cerintele clientilor.

Masini transport / mutariDispunem de un parc de autoutlitare furgon / camion, marcile Mercedes si Ford, de ultima generatie, ingrijite si in buna stare de functionare.

Capacitatea de transport este de 14 mc respectiv 20 mc / autoutilitara iar sarcina utila intre 1,5 tone si 2,5 tone, caracteristici ce permit realizarea transporturilor si mutarilor in conditii optime.

Personal / echipa noastraIti oferim gratuit consultanta de specialitate pentru orice serviciu de transport sau mutare. Suna-ne si venim sa evaluam impreuna pretul.

Personalul societatii este instruit
si are experienta in mutarea de mobila / efecte personale, demontarea si remontarea mobilierului, protejarea bunurilor si se achita constiincios de obligatii.


Servicii mutari si transport marfa / mobila / diverseSuntem adaptati la nevoile pietei si receptivi la nevoile clientilor, oferind o promptitudine dintre cele mai bune si un mare grad de elasticitate in orice tip de comanda, fie ca mutam o firma de birouri sau o garsoniera. Vezi ce mutam

Mutarile sau transportul de marfa pot fi in Bucuresti si imprejurimi, sau in tara pe relatia Bucuresti-provincie sau invers, Bucuresti fiind punct de plecare sau sosire pentru mutare.

IMPORTANT! Garantam explicit si implicit pentru toate tipurile de servicii oferite. In tariful nostru este inclusa si raspunderea pentru integritatea bunurilor transportate / mutate.

Pe cine am mutatAvem un portofoliu solid de clienti format din persoane fizice si companii mici si mijlocii. Toate mutarile si transporturile diverse efectuate in peste 10 ani de activitate reprezinta tot atatea povesti de succes pentru noi si clientii nostri. Multumim tuturor pentru incredere si speram ca ne-am aflat la inaltimea asteptarilor!

vezi portofoliul nostru de clienti si recomandarile acestora


   Suna pentru o cotatie:


Cere o oferta online:Completeaza formularul de mai jos
si iti comunicam costurile mutarii:

Tipul mutarii

Data mutarii


De unde se face mutarea:

Localitate:

Tip spatiu origine:

Unde se face mutarea:

Localitate:

Tip spatiu destinatie:

Volum / greutate mutare:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
de transport mobila si mutari
100% asigurate de furnizor

S.C. Mutari Bucuresti S.R.L.Home  |  Despre noi  |  Servicii transport marfa si mutari  |  Preturi transport  |  Recomandari  |  Top firme servicii Bucuresti  |  Contact

copyright © S.C. Mutari Bucuresti S.R.L. |  Mutari Bucuresti.ro developed by HTD

Contacteaza-ne pe Whatsapp!