Transport mutari si montare (demontare) mobila


Ce mutam?Mutam mobila de toate tipurile, de la mobila usoara pentru locuinte pana la mobila clasica, masiva sau corpuri grele / voluminoase pentru care putem asigura, daca este cazul, demontare si remontare. Practicam preturi mutari si transport mobila corecte si flexibile!

Transportul si relocarea se fac rapid, cu ajutorul personalului nostru specializat si a autoutilitarelor din parcul nostru auto. In 90% din cazuri mutarile sunt finalizate in aceeasi zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putand fi mutate complet in 6-8 ore.

1. Mutari locuinte / persoane fizice  
Oferim servicii complete de mutare pentru orice tip de locuinta: garsoniere, apartamente de 2-3-4 camere si vile.

Asiguram in mod gratuit consultanta de specialitate pentru orice tip de mutare, si garantam cele mai bune preturi pentru lucrarea efectuata, de la transport mobila, pana la arhivarea si protejarea bunurilor si efectelor personale.

Evident ca atunci cand este vorba despre mutarea persoanelor fizice, ne ocupam la cerere si de demontarea si remontarea mobilierului pentru transport, percum si a unora dintre instalatiile sanitare, mai putin instalatia de gaze.

2. Mutari firme / birouri / persoane juridice  
O mare parte din activitatea noastra este dedicata mutarilor si transportului de bunuri diverse pentru societatile comerciale.

Personalul companiei noastre si autoutilitarele aflate la dispozitie ne recomanda pentru transportul de echipament si mobilier pentru orice firma mica si mijlocie, in special din zona IMM.

Oferim servicii de transport marfa in Bucuresti si in tara, punand la dispozitie parcul de autoutilitare.

3. Transportul si montarea mobilierului achizitionat de la diverse magazine  
Pentru persoanele fizice sau juridice care au nevoie de o masina de transport mobila sau de ajutor la asamblarea mobilierului cumparat din magazinele de specialitate, asiguram serviciile specifice de transport marfa si montare mobilier nou.

Indiferent de tipul, volumul sau greutatea mobilierului, oferim transportul in Bucuresti si in imprejurimi precum si montajul aferent la preturi mai mici decat cele practicate de magazine.

Oferim garantii pentru serviciile de mutare si transport prestateEste important de luat in calcul faptul ca firma noastra garanteaza implicit si explicit pentru lucrarile efectuate, in tariful nostru fiind inclusa si raspunderea pentru integritatea bunurilor transportate / mutate.
   Suna pentru o cotatie:


Cere o oferta online:Completeaza formularul de mai jos
si iti comunicam costurile mutarii:

Tipul mutarii

Data mutarii


De unde se face mutarea:

Localitate:

Tip spatiu origine:

Unde se face mutarea:

Localitate:

Tip spatiu destinatie:

Volum / greutate mutare:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
de transport mobila si mutari
100% asigurate de furnizor

S.C. Mutari Bucuresti S.R.L.Home  |  Despre noi  |  Servicii transport marfa si mutari  |  Preturi transport  |  Recomandari  |  Top firme servicii Bucuresti  |  Contact

copyright © S.C. Mutari Bucuresti S.R.L. |  Mutari Bucuresti.ro developed by HTD

Contacteaza-ne pe Whatsapp!