Servicii online la domiciliu in Bucuresti


Recomandam o serie de firme care presteaza servicii de calitate, la domiciliu in Bucuresti.

Certificat energetic Bucuresti - Firma de audit energetic, ingineri auditori categoria 1, elibereaza certificate energetice in aceeasi zi, cu livrare la domiciliu in Bucuresti. Fiind un serviciu online, garantam pentru cel mai bun pret la orice certificat energetic in Bucuresti si deplasare in aceeasi zi pentru audit energetic garsoniere, apartamente si vile, precum si pentru spatii comerciale sau orice tipuri de constructii pornind de la 1 leu / mp.


Florarie online in Bucuresti - Cauti o florarie in Bucuresti care asigura livrare buchete flori cu comanda online in aceeasi zi? Magazinul LivrareFloriBucuresti.ro lucreaza la comanda aranjamente florale din flori proaspete, cu transport la domiciliul clientului.

Preturi fara concurenta pentru o florarie online atat la buchete de flori, flori in ghiveci, cosuri cu flori cat si la aranjamente nunti, lumanari botez, coroane funerare - lucrate exclusiv din flori proaspete: crizanteme, garoafe, gerbera, crini, trandafiri, anthurium, orhidee, etc. Livrarea florilor gratuita in Bucuresti in aceeasi zi!


Curatare tapiterie auto - Serviciu de detailing interior pentru tapiteria masinii, care scoate orice pata, miros neplacut sau urma de murdarie din tapiterie folosind aparatura profesionala si personal calificat. Asiguram curatarea tapiteriei de stofa cat si de piele, plus fetele de usi, plafonul, montantii, pardoseala si bordul masinii. Preturi sub orice service, pornind de la 49 lei / reper si deplasare la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi.


Coroane funerare Bucuresti - Florarie online cu livrare sau depunere coroane funerare in Bucuresti, in orice sector, gratuit! Sistem de comanda online coroane funerare dintr-un catalog de peste 100 modele de coroane, jerbe de flori, buchete mortuare si alte aranjamente funerare. Cu peste 15 ani experienta in coroane funerare Bucuresti, floraria CoroaneFunerare.com garanteaza pentru coroane funerare la preturi mici si livrare in aceeasi zi oriunde in Bucuresti!
   Suna pentru o cotatie:


Cere o oferta online:Completeaza formularul de mai jos
si iti comunicam costurile mutarii:

Tipul mutarii

Data mutarii


De unde se face mutarea:

Localitate:

Tip spatiu origine:

Unde se face mutarea:

Localitate:

Tip spatiu destinatie:

Volum / greutate mutare:


Datele tale de contact:

Nume si prenume:

Numarul tau de telefon:
Servicii profesionale
de transport mobila si mutari
100% asigurate de furnizor

S.C. Mutari Bucuresti S.R.L.Home  |  Despre noi  |  Servicii transport marfa si mutari  |  Preturi transport  |  Recomandari  |  Top firme servicii Bucuresti  |  Contact

copyright © S.C. Mutari Bucuresti S.R.L. |  Mutari Bucuresti.ro developed by HTD

Contacteaza-ne pe Whatsapp!